Bölöni doet straffe uitspraak vlak voor de kraker tegen Club Brugge: "Voor ons is het misschien wel de minst belangrijke van de komende negen matchen"

19 januari 2018 15:49

Antwerp krijgt zondagmiddag Club Brugge over de vloer voor de kraker van speeldag 22. De Great Old ging als vierde de winterstop in en wil die PO1-stek graag behouden.

Een overwinning tegen de ongenaakbare leider kan daarbij helpen. Ook Laszlo Bölöni is onder de indruk. "Club Brugge heeft dit seizoen laten zien dat ze met voorsprong de beste ploeg zijn. Ze staan ver voor en zijn favoriet om kampioen te spelen. Eerlijk gezegd zou ik het onrechtvaardig vinden als Brugge het kampioenschap zou verspelen door de play-offs."

De 64-jarige oefenmeester weet al hoe hij blauw-zwart wil bekampen. "Door goed te verdedigen en te proberen een aantal goede kansen te creëren. Als dat positief verloopt, ben ik tevreden. En als dat punten oplevert, is dat natuurlijk nog leuker. Hoeveel punten? Winnen is altijd het beste, hé."

Trainer, geen supporter

De Antwerp-fans kijken al maanden uit naar de match van zondag. Maar Bölöni denkt anders. "Uiteraard zijn de supporters gefixeerd op die match, want Brugge staat eerst en het is een grote ploeg. Maar ik ben trainer, geen supporter. Voor ons is het misschien wel de minst belangrijke van de komende negen matchen."

Redactie

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ Club Brugge
 
 
Reacties.