Club Brugge moet het op brandende Bosuil zonder geschorste sterkhouder rooien en ook deze vijf spelers moeten uit hun doppen kijken

19 januari 2018 22:20

Zoek zondag op de Bosuil vooral niet naar Anthony Limbombe. De 23-jarige flankaanvaller van Club Brugge is geschorst en dus moet Ivan Leko puzzelen. Bovendien zijn er bij blauw-zwart nog vijf (!) spelers die op één kaart van een schorsing staan.

Saulo Decarli, Stefano Denswil, Abdoulay Diaby, Marvelous Nakamba en Ruud Vormer staan allen op één gele kaart van een speeldag op het strafbankje. De kans dat een van die spelers zondag een kaart pakt, is natuurlijk niet gering want het zou weleens een serieuze veldslag kunnen worden daar in het vijandige Deurne-Noord. Een match op z'n Engels tussen twee passionele en vurige teams.

Loodzwaar programma

Schorsingen van belangrijke spelers, ze kunnen het bij blauw-zwart eigenlijk wel missen de komende periode want het programma van Club oogt loodzwaar. Na Antwerp zondag volgt donderdag al een zeeslag thuis tegen KV Oostende. Vervolgens moeten Ivan Leko en zijn troepen naar Gent voor de fameuze 'Slag om Vlaanderen'. Weer drie dagen later volgt al de heenmatch van de halve finales van de Croky Cup tegen Standard. Op zondag 4 februari werkt Club thuis de topper tegen Charleroi af. Daags na de Gouden Schoen is het alweer Club-Standard in de beker.

Glenn Bogaert

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ Club Brugge
 
 
Reacties.