Vanderhaeghe rekent zich nog niet rijk na knappe 3-0 zege en heeft nog eens dubbele pech: "Tegenvaller"


Foto: © photonews 21 januari 2018 23:25

AA Gent heeft drie nieuwe punten beet en zit daarmee al op 35 eenheden. Play-off 1 komt zo opnieuw een stapje dichterbij. Maar Yves Vanderhaeghe rekent zich nog niet rijk en blijft met de voetjes op de grond. Bovendien sprak hij van een serieuze tegenvaller.

Te beginnen bij die tegenvaller: tegen Antwerp moet Vanderhaeghe het mogelijk doen zonder twee van zijn starters tegen Sporting Lokeren. Christiansen en Dejaegere vielen allebei quasi gelijktijdig uit met een blessure en zijn twijfelachtig.

"Ik zie twee jongens uitvallen, dat is een tegenvaller. We staan nu vierde, maar ik sta niet te springen van vreugde", aldus Vanderhaeghe in alle eerlijkheid na de gewonnen wedstrijd tegen Sporting Lokeren. "Het ging moeizamer dan die 3-0 doet vermoeden hoor."

Wordt nog een zware strijd

AA Gent heeft nog werk voor de boeg en beseft dat er een moeilijk programma zit aan te komen: "Het wordt nog een zware strijd." Antwerp en Club Brugge zijn de volgende tegenstanders, een zwaar programma dus.

"We staan er nu goed voor, maar elke match moet nog gespeeld worden", ging de oefenmeester verder. "Antwerp is een moeilijk te bespelen tegenstander, we zullen er klaar moeten voor zijn."

Jupiler Pro League \\ KAA Gent \\ Sporting Lokeren
 
 
 
Reacties.