Courtois heeft geen haast meer: nieuwe topclub moeit zich in de debatten


Foto: © photonews 23 januari 2018 08:20

Bij Chelsea zullen ze zich waarschijnlijk wel even voor het hoofd slaan. Als ze Thibaut Courtois in december gewoon gegeven hadden wat hij wou, zou zijn handtekening nu al onder een nieuw contract staan. Maar nu is het afwachten...

Courtois had in december een voorstel op zak dat dicht zat bij wat hij en zijn entourage wilden, maar er was toch nog wat discussie. Maar nu is de situatie anders. Real Madrid heeft immers opnieuw voorzichtige interesse getoond aangezien ze nog op zoek zijn naar een nieuwe doelman.

En ook PSG heeft zijn voelsprieten uitgestoken, schrijft HLN. De Parijse topclub weet immers nog niet wat het budget zal zijn, want ze wachten op een beslissing van de UEFA rond de megatransfers van Mbappé en Neymar. Die onderzoeken of ze de Financial Fair Play-regels overschreden.

Maar Courtois en zijn management zien het allemaal graag gebeuren. Zij kunnen nu de interesse uitspelen tegen Chelsea, waardoor de cijfertjes op zijn contract (225.000 euro per week in het vorige bod) waarschijnlijk nog wat hoger zullen worden.

Chelsea \\ PSG \\ Real Madrid
 
 
 
Reacties.