Druk op de ketel: STVV wil de povere 6 op 30 nog eens winnen, KV Mechelen heeft in volle degradatiestrijd eveneens een zege nodig

23 januari 2018 11:00

STVV en KV Mechelen begonnen de tweede seizoenshelft met een nederlaag. De Kanaries tuimelden uit de top 6, terwijl voor Malinwa de degradatiezorgen nog wat groter werden.

Sint-Truiden kon de neerwaartse spiraal van voor de winterstop nog niet doorbreken. De laatste competitiezege dateert van 26 oktober vorig jaar. Nadien volgden tien wedstrijden zonder overwinning en een magere 6 op 30. Coach De Roeck kan vanavond niet rekenen op Tomiyasu, Charisis, Gueye, Ceballos en Legear om eindelijk nog eens de volle buit te pakken. Steppe krijgt in doel de voorkeur op Pirard.

KV Mechelen verloor afgelopen zaterdag de degradatietopper van Zulte Waregem en lijkt nu enkel nog met KAS Eupen te duelleren om het behoud. Jankovic heeft net als De Roeck selectieproblemen. Rits slikte tegen Essevee zijn vijfde gele kaart. Matthys herstelt van een vleeswonde aan de knie. Bandé is er wel opnieuw bij.

Beleef de wedstrijd nog intenser en volledig LIVE!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang tot €80 euro welkomstbonus! Wed en bekijk je favoriete ploeg live bij Unibet. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg tot 80 euro gratis.

Diederik Geypen

Jupiler Pro League \\ STVV \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.