Standard of Club Brugge? Blauw-zwart heeft streepje voor in de strijd om Vanheusden

26 januari 2018 16:23

Zinho Vanheusden heeft zijn profcontract bij het Italiaanse Inter ondertekend. De 18-jarige verdediger werkte intussen hard aan zijn terugkeer na een zware knieblessure en zou dit seizoen nog een paar wedstrijden kunnen spelen. Maar waar?

Vanheusden staat klaar om uitgeleend te worden aan een Belgische topclub. Club Brugge en Standard, zijn ex-club, strijden beiden om zijn handtekening. De rijzige verdediger met de uitstekende techniek overweegt momenteel de voor- en nadelen bij beide clubs.

En daarbij zou Club toch een streepje voor hebben. Blauw-zwart heeft met Mechele, Poulain, Denswil en Decarli vier jongens voor drie plaatsen, maar een talent als Vanheusden zouden ze zeker niet afslaan. En ze willen hem kansen geven.

Aangezien ze verwachten dat één van die vier volgend seizoen vertrekt en het om een huur gaat van 1,5 jaar, zouden er ook kansen liggen in een gestructureerde verdediging. Bij Standard heeft hij dan weer zijn roots liggen, maar er zouden ook bedenkingen zijn rond de altijd rumoerige club. Zijn keuze zou snel gemaakt worden...

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Serie A \\ Club Brugge \\ Standard \\ Inter Milaan
 
 
Reacties.