Roeselare kon Cercle Brugge niet van zesde opeenvolgende overwinning houden: "Misschien moeten we de volgende keer gewoon met z'n tienen beginnen"

28 januari 2018 15:11

Cercle Brugge hield zaterdagavond de punten op Jan Breydel. De Bruggelingen wonnen met het kleinste verschil van Roeselare, al had de overwinning heel wat voeten in de aarde.

Lambot slikte namelijk nog voor rust een rode kaart, terwijl Cornet aan de overzijde een penalty miste. Een doelpunt van Crysan bleek uiteindelijk voldoende voor de volle buit.

"We hadden in het begin heel wat problemen met de animatie en het spel van Roeselare", analyseert Cercle-coach Frank Vercauteren de zege van zijn ploeg. "Maar na de rode kaart en de strafschop hebben we de match goed gecontroleerd en hebben we toch wel een een goede prestatie neergezet. Misschien moeten we de volgende keer gewoon met z'n tienen beginnen. We gaan met een positief gevoel uit deze match en ik denk ook dat je niet kan zeggen dat het geen verdiende zege was."

"We zijn er nog niet"

De Vereniging pakte al zijn zesde opeenvolgende driepunter en voert de druk op de concurrentie op. "We hebben inderdaad alweer een stap gezet, maar er zijn nog grote stappen te zetten. We moeten de voetjes op de grond houden, want we zijn er helemaal nog niet", aldus Vercauteren.

Diederik Geypen

2e klasse \\ Cercle Brugge \\ Roeselare
 
 
Reacties.