Nainggolan lijkt Chinese transfer definitief te mogen vergeten


Foto: © photonews 29 januari 2018 13:51

Er hangen al enkele weken geruchten over een mogelijke overgang van Radja Nainggolan naar China. De middenvelder kwam op Nieuwjaar in opspraak en werd daarvoor gesanctioneerd. Ondertussen heeft hij weer zijn basisplaats te pakken en lijkt AS Roma niet genegen zijn sterkhouder van de hand te doen.

Guangzhou-trainer Fabio Cannavaro wou de Rode Duivel er erg graag bij. De Chinese topclub deed dan ook een bod van 50 miljoen euro bij AS Roma. Een mooi bod voor de 29-jarige middenvelder. Toch zal het vermoedelijk niet tot een transfer komen.

Guangzhou Evergrande heeft namelijk een andere middenvelder aangetrokken. Nemanja Gudelj, een 26-jarige Serviër komt over van reeksgenoot Tianjin Teda. Die pikte de middenvelder het jaar ervoor op bij Ajax voor 5,5 miljoen euro.

“De club houdt met deze transfer rekening met de huidige situatie van het team, met de wensen van de trainer en met de regels van de Chinese voetbalbond. We zijn ervan overtuigd dat Gudelj onze selectie zal versterken", klinkt het op de webstek van de Chinese recordkampioen.


Serie A \\ AS Roma \\ Sampdoria
 
 
 
Reacties.