Is Sporting Lokeren gered? "Anders is het wel heel dramatisch"

01 februari 2018 19:02

Sporting Lokeren boekte op bezoek bij KV Oostende een erg nuttige driepunter. Daarmee dikten de Waaslanders hun puntentotaal aan tot 27 eenheden én werd de kloof op hekkensluiter KV Mechelen 9(!) punten. "Als dit nog niet voldoende is, dan is het echt dramatisch."

"Laat ons hopen dat dit de zege van de redding is. Als we nu nog naar beneden moeten kijken, dan is het wel echt dramatisch", besefte Davino Verhulst na de wedstrijd op KV Oostende.

"Maar het is zo’n rare competitie dat er volgende week weer heel veel kan gebeuren. Maar als we zorgen dat we de prestatie uit de tweede helft op Oostende kunnen doortrekken, komen we nooit nog in de problemen."

Play-off 1? Niet onnozel doen

"Play-off 1? We moeten niet onnozel doen en daar aan denken. Het wordt zaak om thuis de blamage van vorige week recht te zetten", aldus nog de goalie van Sporting Lokeren.

Ook Steve De Ridder had door dat de kloof met Mechelen nu toch wel flink groter werd, maar Peter Maes wil rustig blijven: "We moeten daar nu nog niet mee bezig zijn. Deze zege moet ons wel vertrouwen geven voor de rest van het seizoen."

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Sporting Lokeren
 
 
Reacties.