Leko scherp voor spelers na zware nederlaag: "Het zijn wij die de match verloren hebben"


Foto: © photonews 01 februari 2018 12:08

Een onherkenbaar Club Brugge verloor woensdagavond de heenwedstrijd van de halve finales van de Croky Cup met zware 4-1 cijfers. Ivan Leko hekelde de individuele fouten, maar gelooft nog in een ticket voor de Heizel na de blamage tegen Standard.

"Het is een mooie overwinning voor Standard", analyseerde Club-trainer Ivan Leko de wedstrijd. "Maar het zijn wij die de match verloren hebben. En niet Standard dat de match gewonnen heeft. We wisten waar de sterktes van Standard lagen, maar toch maakten we opnieuw dezelfde fouten. We mochten geen voorzetten toelaten en moesten bovendien scherp verdedigen in de zestien."

Standard scoorde liefst drie keer na een voorzet. "Door twee individuele fouten geven we twee doelpunten cadeau aan Standard", vervolgde Leko. "En het had ook met efficiëntie te maken. Ze scoorden vijf keer uit vier kansen. Wij scoorden slechts één keer uit vier of vijf kansen."

'Niet over'

Het is nog niet over volgens de Kroaat. "Dit is uiteraard een zware nederlaag, maar het is niet gedaan. Ik ken mijn ploeg heel goed en kan je verzekeren dat we volgende week een reactie zullen tonen. Het wordt zeker en vast een interessante wedstrijd", aldus Leko.

Beker van België \\ Club Brugge \\ Standard
 
 
 
Reacties.