Besnik Hasi over toekomstige uitdaging als trainer: "Dat zou ideaal zijn"

03 februari 2018 16:19

Besnik Hasi begon aan het seizoen als coach van Olympiakos, maar het Griekse avontuur duurde niet zo lang. Inmiddels zit de oefenmeester alweer even zonder werk.

Hasi werkte jaren als assistent bij Anderlecht en behaalde als hoofdtrainer ook een titel met paars-wit. Sindsdien duikt zijn naam meermaals op bij clubs die op zoek gaan naar een nieuwe T1. Een job als bondscoach van Kosovo of Albanië ziet hij nog niet zitten.

"Ik ben nog te jong om bondscoach te worden. Dat heb ik ook de voorzitter van de Albanese bond geantwoord, toen hij me polste op het moment dat ik assistent-coach was bij Anderlecht", aldus Hasi in Het Belang van Limburg. "Om de drie maanden een wedstrijd, dat is nog niets voor mij."

Liefst in België

De 46-jarige Hasi wacht voorlopig op een nieuwe uitdaging. "Met Olympiakos zijn eindelijk de laatste schikkingen getroffen omtrent mijn ontslag. Ik ben weer klaar om een uitdaging aan te gaan. Liefst in België, dat zou ideaal zijn voor mijn vrouw en drie kinderen. Maar het buitenland schrikt me niet af.”

Bart Vandenbussche

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ KRC Genk \\ Olympiakos \\ Legia Warschau
 
 
Reacties.