In extremis geen 24 op 24 voor Cercle Brugge: "Het moeilijkste was al gedaan"

05 februari 2018 22:36

Cercle Brugge verliet vrijdagavond den Dreef met een zuur gevoel. Na een penaltydoelpunt in de 95e minuut ging het niet met een overwinning, maar met een punt richting West-Vlaanderen. Erg zuur, volgens verdediger Jérémy Taravel.

"Het moeilijkste was al gedaan door de tweede goal te scoren", aldus Taravel. "Daarna hadden we slimmer moeten zijn door tijd te winnen. En dan slik je op het einde nog een doelpunt door een lange bal en een penalty. Daardoor hebben we twee punten verloren."

Penalty of niet?

Over de gelijmaker was heel wat te doen. Persoons werd (licht) geduwd, maar scheidsrechter Verboomen twijfelde niet en wees naar de stip. "Ik weet niet of het een penalty was. De scheidsrechter beslist en voila, daar moet je je bij neerleggen. Maar het is frustrerend en jammer dat je dan nog een goal tegen krijgt. Zeker omdat we als ploeg een sterke prestatie hebben neergezet."

Met nog drie matchen te gaan, waarvan twee thuiswedstrijden, heeft Cercle alles in handen om de tweede periode te winnen. "Er resten ons alleen nog finales en die matchen moeten we proberen te winnen", besluit de verdediger.

Bart Ver Elst

2e klasse \\ Cercle Brugge
 
 
Reacties.