Frustratie bij Liverpool: "Niemand praat over die schwalbe van Kane en ook de tweede was geen penalty"

05 februari 2018 11:31

Liverpool leek zondag op weg naar een topwinst tegen Tottenham Hotspur. Tot er in de laatste seconde van de match nog een penalty werd gefloten. En dat was er eentje die bij Virgil van Dijk heel slecht aankwam.

In de ultieme slotfase ging Erik Lamela over het been bij Van Dijk. De scheidsrechter kreeg het nadien wel te horen van de topaankoop van The Reds. "Ik denk dat er bij het eerste penaltymoment sprake is van buitenspel én het is een schwalbe. Je ziet Kane duidelijk een schwalbe maken en niemand praat daarover", aldus de verdediger bij Liverpool Echo.

Hij loopt tegen mijn been

De tweede penalty betwiste hij nog meer. "Ik zag Lamela komen, waarna ik mijn been terugtrok. Hij loopt er tegenaan en valt om. De scheidsrechter zei dat er doorgespeeld moest worden, maar de grensrechter vond het een strafschop."

"De scheidsrechter had al een beslissing genomen en hij stond dichterbij dan de grensrechter. Ten eerste was het al buitenspel en daarnaast zette hij gewoon zijn lichaam voor me. Het was duidelijk geen penalty, net als de eerste."

Johan Walckiers

Premier League \\ Liverpool FC \\ Tottenham
 
 
Reacties.