Courtois denkt aan nieuw contract, maar: "Mijn hart ligt in Madrid"

07 februari 2018 11:29

Normaal gezien verlengt Thibaut Courtois binnenkort zijn contract bij Chelsea, maar toch blijven de geruchten rond een overstap naar Real Madrid hardnekkig. Elke mercato hoor je het meermaals. Courtois reageert kalm.

"Ik begrijp dat het gerucht telkens terugkomt wanneer men bij Real een doelman zoekt", aldus Courtois in Sport/Voetbalmagazine. "Maar ik let daar niet te veel op en ben geconcentreerd op Chelsea."

Toch zal hij ooit naar Madrid terugkeren. "Ze hebben nog nooit contact opgenomen met Chelsea, maar wat vaststaat is dat ik ooit naar Madrid terugkeer. Daar ben ik volwassen geworden. Toen ik er wegging, heb ik gehuild."

Ook zijn kinderen zitten nog steeds in Madrid. "Mijn twee kinderen wonen daar met hun mama. Ik zie mijn dochtertje elke dag op FaceTime. Ze zegt zo vaak dat ze me mist. Mijn zoontje is nog te klein om dat uit te spreken."

"Telkens ik de kans krijg, vlieg ik heen en weer tussen Londen en Madrid." Makkelijk is anders. "Het is geen eenvoudige situatie. Je kan wel zeggen dat mijn hart in Madrid ligt."

Sander De Graeve

Premier League \\ La Liga \\ Chelsea \\ Real Madrid
 
 
Reacties.