Aleksandar Mitrovic komt terug op afgesprongen deal na heuse transfersoap: "Het is je geluksdag, ik ga niet naar Anderlecht"

08 februari 2018 15:51

Aleksandar Mitrovic zou de nieuwe goalgetter van Anderlecht worden, maar de deal sprong op de laatste dag van de winermercato af. Een week na het woelige eiden van de transfersoap doet de Servische international zijn verhaal.

Al een hele maand januari werd Mitrovic aan een terugkeer naar zijn ex-club Anderlecht gelinkt. De inzet om de centrumspits van Newcastle United te huren was hoog. Het Franse Bordeaux bood 700.000 euro, maar daar wilde paars-wit overgaan, schrijft The Times dat de laatste dag van de mercato reconstrueert.

Fysieke tests in Brussel

Mitrogol zakte naar Brussel af voor zijn medische tests, maar toen een vertrek van Lukasz Teodorczyk uitbleek, zat ook de transfer van de Serviër plots vast. Slavisa Jokanovic, de manager van zijn broodheer Fulham stuurde kort voor de deadline al lachend een Snapchat-bericht naar Mitrovic. Hij wachtte namelijk op het moment dat de onderhandelingen afsprongen. "Het is je geluksdag, want de deal gaat niet door", repliceerde de aanvaller.

Uiteindelijk koos Mitrovic voor Fulham, een club in The Championship. "Deze club speelt het beste voetbal van de competitie. Dit was uiteindelijk de beste keuze voor mij, en misschien zelfs beter dan Anderlecht."

Diederik Geypen

Jupiler Pro League \\ Premier League \\ Anderlecht \\ Newcastle United \\ Fulham
 
 
Reacties.