Alle ogen op de doelman én de Gouden Schoen in Brugge

08 februari 2018 11:00

Na het grote 'Vormerfeest' op het Gala van de Gouden Schoen is het vanavond alweer bittere ernst voor Club Brugge. Er moet immers een half mirakel gebeuren wil blauw-zwart zich voorbij Standard naar de Heizel schieten.

Club Brugge moet immers de 4-1 van de heenwedstrijd ophalen. Dat zal wellicht met Kenneth Vermeer in doel zijn, want Gabulov gaf in zijn eerste wedstrijden geen al te secure indruk.

Heel wat geel gevaar

Bij Club zijn Poulain en Decarli nog steeds buiten strijd. Ook Dennis is er door een schorsing niet bij. Verder staan Jordy Clasie, Dion Cools, Anthony Limbombe, Brandon Mechele, Marvelous Nakamba en Ruud Vormer op scherp voor de eventuele finale.

Selectie Club Brugge: Gabulov, Vermeer, Hubert, Cools, Denswil, Mechele, Scholz, Mitrovic, Tomečak, Touba, Simons, Clasie, Nakamba, Vormer, Vanlerberghe, Vanaken, Wesley, Diaby, Vossen, Limbombe en Diatta

Ook bij Standard wisselde Sa Pinto al een paar keer van doelman. Net als in de vorige bekerwedstrijd wordt verwacht dat Jean-François Gillet de Mexicaan Guilherme Ochoa zal aflossen in doel.

Volgens UNIBET is Club Brugge duidelijk favoriet. Bovendien krijg je via deze link nog een bonus tot 80 euro!

Sander De Graeve

Beker van België \\ Club Brugge \\ Standard
 
 
Reacties.