STVV zal PO1 moeten afdwingen tijdens loodzwaar programma: "We wonnen toch ook al van Genk, Gent, Anderlecht en Standard?"

09 februari 2018 14:08

AA Gent, Oostende en Sporting Charloi uit, Anderlecht en Club Brugge thuis. Dat is het moordende programma dat STVV nog rest richting de play-offs.

De Kanaries deden zaterdag een slechte zaak door op Stayen met 0-2 te verliezen van KV Kortrijk. "Het wordt voor iedereen nog een loodzwaar programma", probeerde coach Jonas De Roeck de druk wat af te houden, maar kijken de spelers naar het schema dat nog rest?

"De match van zaterdag was een kans om een kloof te maken", beseft linksachter Casper De Norre. "Maar Kortrijk heeft er een indrukwekkende reeks opzitten, dus ik zou niet zeggen dat die match makkelijker was dan wat nog komt."

We geloven zeker nog in PO1

STVV boekte in de topduels al meermaals resultaat. "We wonnen van Genk, Gent, Anderlecht en Standard. Waarom zou dat nu niet meer kunnen?", aldus Jonathan Legear. "We geloven zeker nog in play-off 1, tenslotte staan we slechts op één punt van Racing Genk. We doen nog mee, net als alle ploegen die op gelijke hoogte staan."

Diederik Geypen

Jupiler Pro League \\ Beker van België \\ Anderlecht \\ Charleroi \\ Club Brugge \\ KAA Gent \\ STVV \\ KV Oostende
 
 
Reacties.