Tegenstrijdige opinie's over voetbal Standard: "Die gastjes bleven een uur liggen" vs. "De ref had het beter kunnen controleren"

09 februari 2018 06:43

Standard kon na de 0-1 voorsprong bij Club Brugge letterlijk achteroverleunen. Dat deed het met heel wat tijdwinst en enkele sluwe tussenkomsten. Daar was niet iedereen mee opgezet.

Ruud Vormer beschreef het kort. "Vreselijk, hé." Hij vond de praktijken van de Rouches irritant, maar toonde ook begrip. "Ze bleven een uur liggen, die gastjes. Ze gaven de bal niet terug, maar geef ze eens ongelijk, uit bij Brugge."

Vormer pakte geel met een cynische ingreep op Carcela. "Terecht geel, maar hij mocht ook eentje krijgen. Ik voel mijn enkel ook op dit moment. Maar ik moet mijn voet wel zetten, anders heb ik een groter probleem."

Sa Pinto houdt er andere mening op na

Ricardo Sa Pinto zag het anders. "Mijn jongens hebben met veel mentaliteit gespeeld, al kon de ref het wat beter onder controle houden. Door al die gele kaarten mis ik twee spelers, zelfs mijn doelman kreeg na een halfuur al geel", klonk het verbouwereerd. "Dat terwijl Club pas na een uurtje geel kreeg."

Sander De Graeve

Beker van België \\ Club Brugge \\ Standard
 
 
Reacties.