Clasie is er het hart van in: "Klote"


Foto: © photonews 11 februari 2018 17:20

Jordy Clasie beleefde een nachtmerrie op Waasland-Beveren. De Nederlandse middenvelder van Club Brugge veroorzaakte met een own-goal het puntenverlies van de leider.

De knal van Demir ging immers naast het doel van Vermeer, maar via Clasie ging de bal tegen de touwen. Een ongelukkige reflex. "Mijn gevoel? Klote, dat is duidelijk. Meer kan ik daar niet over zeggen."

Het zag er nochtans goed uit voor Club. "We stonden 0-1 voor, verdiend. Wij hadden de meeste kansen en hadden dat moeten kunnen vasthouden. We hadden heel wat kansen op een tweede goal, maar als je die niet maakt, weet je dat het kan mislopen."

Dit puntenverlies komt hard aan, ik reken het mezelf aan -Jordy Clasie

"Het is zuur dat het mij overkomt." Clasie reageerde instinctief. "Het gebeurde in een fractie van een seconde. Ik wou mijn doelman beschermen door de verre hoek af te dekken, maar blijkbaar ging die bal naast gaan."

"Het is jammer voor mezelf, het team en iedereen die met Club Brugge begaan is. Dit puntenverlies komt hard aan, we konden een goeie zaak doen ten opzichte van de concurrentie. Ik reken me dit tegendoelpunt aan."

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.