KDB koning te rijk in Engeland: "De allerbeste ooit, beter dan Lampard, Fabregas en Giggs"

11 februari 2018 11:13

Sergio Agüero maakte dan wel vier doelpunten voor Manchester City tegen Leicester, het was vooral de uitstekende wedstrijd mét drie assists van De Bruyne die vlot over de tongen ging.

Voormalig profvoetballer Jamie Redknapp haalde de loftrompet boven bij Sky Sports. "Je moet de creativiteit en het genie zien in wat De Bruyne doet. Het is alsof hij het spel in slow motion ziet verlopen", aldus Redknapp.

"Zijn brein werkt op een ander niveau dan alle andere spelers. Net als de allergrootsten vindt hij tijd voor zijn acties, het is alsof het spel stilstaat wanneer hij de bal heeft."

Net als de allergrootsten vindt hij tijd voor zijn acties -Jamie Redknapp

Hij vergeleek de Rode Duivel met enkele levende legendes. "Als je kijkt naar Cesc Fabregas, Frank Lampard en Ryan Giggs, de beste assistgevers ooit in de Premier League, denk ik dat De Bruyne de allerbeste is wanneer het op passen aankomt."

"Hij heeft het hele arsenaal: doorsteekballen, voorzetten, alles. Bekijk maar eens de voorzetten voor de eerste twee goals en zelfs dat subtiele balletje naar Agüero. Er zijn weinig spelers waarvan je vaak zegt: 'wauw, heb je dat gezien?' Wel, hij heeft dat. Hij kan het onverwachte doen."

Sander De Graeve

Premier League \\ Manchester City \\ Leicester City
 
 
Reacties.