Brys grijpt in, Beerschot Wilrijk trekt naar 'geheime locatie'

12 februari 2018 17:37

Beerschot Wilrijk speelde een fantastische eerste periode, maar in de tweede helft van de competitie loopt het toch een stuk minder. Coach Marc Brys grijpt nu in.

Beerschot Wilrijk trekt vandaag (maandag) en dinsdag immers op teambuilding, midden in het seizoen. De locatie is geheim. "Ook voor de spelers is het nog verrassing waar maandag en dinsdag die teambuilding zal plaats vinden", aldus Brys op de clubwebsite.

"Waar het ook is - binnenland of buitenland -, feit is dat er daar geen gewone voetbaltrainingen op het programma zullen staan maar dat er via een resem activiteiten aan de samenhorigheid, aan het groepsgevoel, zal worden gewerkt. Noem het gerust de volgende stap in de voorbereiding naar de finalewedstrijden."

We hadden er rekening mee gehouden dat dit kon gebeuren -Marc Brys

Die vinden in maart plaats. Dat terwijl de goeie vorm van Beerschot Wilrijk al een tijdje zoek is. Zijn ploeg had zoiets dus nodig. "We hadden er toch enigszins rekening mee gehouden dat dit kon gebeuren."

"Het bewijst nog maar eens wat een onwaarschijnlijk parcours we in de eerste periode hebben afgelegd. We zijn toen fysiek en mentaal heel diep gegaan, hebben enkele spelers moeten klaarstomen en daar kregen we de voorbije weken de terugval van."

1e klasse B \\ KFCO Beerschot-Wilrijk
 
 
 
Reacties.