Dendoncker is de exponent van de miserie van Anderlecht: "In wat voor een puinhoop bevindt deze club zich?"


Foto: © photonews 12 februari 2018 06:48

Leander Dendoncker is één van de leidende spelers waar Vanhaezebrouck meer van verwacht, maar tegen Oostende kwam dat er helemaal niet uit. Dendoncker maakte twee own-goals en pakte rood.

Uiteraard werd dat druk besproken tijdens Sports Late Night. "Er is natuurlijk veel gebeurd met hem", aldus Marc Degryse. "Die transfersoap, dat helpt allemaal niet. Bovendien moest hij van een viermansdefensie naar een driemansdefensie gaan."

"Dit is een rampzalige periode voor die jongen." Ook Geert De Vlieger ziet de vormdip. "Hein rekende op hem en gaf hem ook lof. Zo zei hij dat Martinez hem in de gaten moest houden voor de Rode Duivels."

Anderlecht heeft hem op het laatste tegengehouden, dat is niet van hun gewoonte -Marc Degryse

De transferperiode heeft veel kapotgemaakt, zo blijkt. "Het was al de tweede keer dat hij een transfer miste", aldus Degryse. "Ze hebben hem op het laatste tegengehouden, dat is niet van hun gewoonte."

Het zou om een njet van Coucke gaan. "Dit soort verhalen creëert een situatie naast het veld", pikte De Vlieger in. "In wat voor een puinhoop zit deze club ook? Die financiële cijfers die naar buiten kwamen en dan loopt het sportief nog voor geen meter. Coucke gaat zijn tijd nodig hebben om deze tanker terug op gang te krijgen."

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ KV Oostende
 
 
 
Reacties.