Bizarre situatie rond Alderweireld... Mogelijk zit hij in lastig parket

12 februari 2018 09:31

Toby Alderweireld is hersteld van zijn hardnekkige hamstringblessure. Tot daar het goeie nieuws, want de verdediger figureerde zaterdag niet op het wedstrijdblad tegen Arsenal. En blijkbaar is het een heikel onderwerp, want Mauricio Pochettino werd kwaad toen hem daarnaar gevraagd werd.

Alderweireld, algemeen gezien als één van de beste verdedigers in de Premier League, zat donderdag wel nog in de selectie voor de FA Cup. "En waarom zou ik moeten uitleggen waarom ik de ene speler wel kies en de andere niet? Die vraag begrijp ik niet", reageerde Pochettino als door een wesp gestoken. "Als ik uitleg waarom Alderweireld er niet bij was, moet ik dat ook doen voor Rose, Wanyama, Llorente, Vorm of Winks."

Blijkbaar vroeg Pochettino Alderweireld om zaterdag extra training te nemen omdat hij nog een fysieke achterstand heeft. Maar er doen ook geruchten dat de moeizame contractonderhandelingen een grote rol spelen. Tot nu toe kwam er geen akkoord uit de bus omdat Alderweireld en zijn entourage het been stijf houden.

Premier League \\ Champions League \\ Tottenham
 
 
 
Reacties.