Vermeer was bijna de held: "Heel zuur, maar ik neem Clasie niets kwalijk"


Foto: © photonews 12 februari 2018 08:04

Kenneth Vermeer leek goed op weg om de held te worden in de partij tussen Waasland-Beveren en zijn Club Brugge. De doelman pakte en penalty, maar aan het einde maakte Waasland-Beveren via een own-goal van Clasie nog gelijk.

"Het was een ontgoocheling", aldus de Brugse doelman. "Als je zo laat de gelijkmaker om je oren krijgt terwijl je zelf zoveel kansen had op een tweede doelpunt, dan is het heel zuur."

Hij zag dat het schot van Demir naast zou gaan. "Dat klopt, maar toen zag ik Clasie die beweging maken. Het is een normale actie, hij wou die bal eruit halen. Ik kan hem niets kwalijk nemen. We hadden het maar daarvoor al moeten beslissen."

Ik moet me aan niemand bewijzen -Kenneth Vermeer

Hij kon de held zijn met die penalty. "Dat klopt, maar het bleek niet voldoende." Hij toonde zich wat beter dan bij zijn debuut. "Daar ben ik niet mee bezig, ik kijk alleen naar mezelf. Ik wil gewoon mijn steentje bijdragen aan het team."

"Ik hoef me ook aan niemand te bewijzen. Ik wil gewoon voor de club en de supporters mijn stinkende best doen." Zijn strafschoppen zijn specialiteit? "Ik heb er in het verleden wel een paar gestopt, maar niet echt."

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.