Extra-sportieve problemen spelen niet mee bij Lierse-spelers: "Dat zijn geen excuses meer"


Foto: © photonews 13 februari 2018 19:30

Na een 0 op 6 tegen Westerlo en Oud-Heverlee Leuven is 1A ver weg voor Lierse, dat in de tweede periode 4 punten achterstand op leider Cercle Brugge telt. Maar er zijn ook de extra-sportieve problemen bij de club, al leek dat tijdens de match tegen OHL niet in de hoofden te spelen.

Na het wegvallen van de Egyptische weldoener Maged Samy, kampt Lierse met financiële problemen. Maar dat heeft volgens Thomas Wils niets met het verlies tegen OHL te maken. "Dat speelt niet mee", aldus de rechtsback. "Ze hebben ons loon van de vorige maanden uitbetaald, dus dat zijn geen excuses meer. "

Momenteel is men druk op zoek naar iemand die Lierse wil overnemen. "Of we bezig zijn met die overname? Alles wordt boven ons hoofd geregeld. We kunnen alleen maar wachten, dus daar zijn we niet echt mee bezig."

Los van het sportieve

Yoni Buyens treedt zijn ploegmaat bij. "Iedereen wil er 100% vol gaan. De extra-sportieve problemen waren niet de oorzaak van onze non-prestatie op het veld van Westerlo", zegt de middenvelder. " Het staat los van elkaar. Als prof geef je je elke match 100%. Wij kunnen er niks aan veranderen, dus we moeten er niet te veel mee bezig zijn."

1e klasse B \\ Lierse SK
 
 
 
Reacties.