Anderlecht-speler die afgeschreven leek, nu mogelijk vervanger voor Kums


Foto: © photonews 13 februari 2018 16:02

Hein Vanhaezebrouck mist vrijdag Leander Dendoncker en Sven Kums in de wedstrijd tegen STVV. Dat opent perspectieven voor bijvoorbeeld Sambi Lokonga. Maar er zit nog een andere optie in de pijplijn. Eentje voor een jongen die amper nog aan de bak kwam.

Veel schoon volk gisteren in de tribunes van het nationaal oefencomplex in Tubeke. Hein Vanhaezebrouck en Karim Belhocine kregen er voor de beloftenmatch tegen Club Brugge gezelschap van Mogi Bayat en Herman Van Holsbeeck. De wedstrijd eindigde op 2-2, maar Hein kwam vooral inspiratie opdoen.

Hij wil immers weten hoe hij zijn middenveld gaat stofferen vrijdag. Lokonga liep er opvallend genoeg niet bij. Wie wel van de partij was: Massimo Bruno. En hij speelde op de voor hem niet zo gewone plek van centrale middenvelder. Op de plaats van Sven Kums dus.

Bruno deed het absoluut niet slecht in de beloftenmatch als centrale middenvelder.

Vanhaezebrouck wilde hem daar eens aan het werk zien. En het moet gezegd dat Bruno het daar absoluut niet slecht deed. Hij was telkens aanspeelbaar en zocht de diepgang wanneer mogelijk.

Hij lijkt echt een optie te zijn voor Vanhaezebrouck, die Bruno de voorbije drie wedstrijden niet van de bank liet komen. Als flankaanvaller is zijn snelheid immers te veel afgebot, maar centraal kan hij wel nog iets bijbrengen. Benieuwd of hij Hein kon overtuigen...

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
 
Reacties.