Mister Michel zet al zijn hoop op Coucke: "Met hem komt het goed"

13 februari 2018 15:41

Anderlecht zit in zwaar vaarwater. Vroeger zou Michel Verschueren nu op de bres gestaan hebben. De oud-manager blijft echter geloven in de heropstanding van zijn club.

Verschueren ziet ook een deel pech. "Als je ziet hoe Standard helemaal op het einde wint en Club Brugge ook vaak op het einde van de match zich pas herpakt, dan moeten wij ook eens dat geluk hebben", klonk het bij Radio 2.

"Iedereen zei in het begin van het seizoen dat Anderlecht gemakkelijk kampioen zou spelen. Ik predik rust en vertrouwen. Ik leef nog in de club, ik zit nog op de boot, maar ik bestuur het schip niet meer. Maar er is van alles gebeurd, niet het in het minst de overname door Mark Coucke."

De neus voor zaken

Coucke stelt zijn hoop op Marc Coucke. "Hij zal worden rondgeleid en ontvangen door Alexandre Vandamme, door Davignon en door mijn zoon Michael. Hij heeft een neus voor zaken, hij investeert in Wallonië, in Brussel en in Vlaanderen, een echte Belg, een Vlaming. Hij zal me zeker komen dag zeggen, wij komen goed overeen. Zijn vader was een supporter van Anderlecht, ik kende hem goed. Met de komst van Coucke komt het goed."

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
Reacties.