Vandenbempt over de malaise bij Antwerp na 3 op 15: Ik durf te denken dat Bölöni van mening is dat een aantal extra zweepslagen gewenst zijn."


Foto: © photonews 13 februari 2018 14:14

Terwijl Standard in de flow zit, ziet Antwerp de concurrentie in de strijd om play-off 1 naderen. Tijdens de winterstop leek de Great Old zeker van zijn plaats in de top 6, maar nu stijgt toch de spanning.

Antwerp verloor op speeldag 25 thuis van W-Beveren en zaterdag van KV Kortrijk. De zware 4-0-cijfers kwamen hard aan. "De citroen lijkt helemaal uitgeperst", analyseert Peter Vandenbempt de situatie op Sporza.

"Het is al een heel seizoen hard labeur geweest onder trainer Bölöni, al van in de voorbereiding. De fysiek zeer veeleisende speelstijl van Antwerp eist zijn tol. Iedereen was altijd onder de indruk van hoe Antwerp liep en kon blijven lopen, zoals tegen Club Brugge bijvoorbeeld, maar het lijkt erop dat de finish net iets te ver weg ligt."

Afzonderingen

De vele afzonderingen eisen mentaal hun tol. "De spelers zouden een beetje zuurstof nodig hebben, letterlijk en figuurlijk", aldus Vandenbempt. "Maar het is maar zeer de vraag of die stugge Bölöni uitgerekend nu de teugels wat gaat vieren. Ik durf te denken dat hij van mening is dat een aantal extra zweepslagen gewenst zijn."

Jupiler Pro League \\ Antwerp
 
 
 
Reacties.