Heeft Meunier twee goals van Real op zijn kap? "Zwaar overdreven om de schuld op hem te steken"

15 februari 2018 12:14

Wat een ongelukkige avond beleefde Thomas Meunier gisteren. De Rode Duivel mocht invallen tegen Real Madrid, maar met hem tussen de lijnen slikte PSG in extremis nog twee doelpunten van Real Madrid. Heeft de 26-jarige flankverdediger boter op het hoofd?

Gert Verheyen, de sidekick van Peter Vandenbempt bij Proximus 11, neemt het alvast op voor Meunier: "Het is erg vervelend voor Thomas want zijn begin was goed, er was dan ook niks aan de hand tot Marco Asensio zijn opwachting maakte. Meunier werd eruit gelopen, ook door de oprukkende Marcelo. Het is wel zwaar overdreven om de schuld voor die twee late doelpunten op hem te steken. Hij moest het gewoon afleggen tegen de zuivere kwaliteit van zijn rechtstreekse opponent."

Uitkijken voor counter

Is het over en out voor PSG of mogen ze alsnog dromen van de kwartfinales? "Ze zijn in staat om thuis met 2-0 te winnen van Real. Door die achterstand zal de druk natuurlijk groter zijn en PSG mag geen fouten maken. De tegenstander is ontzettend gevaarlijk op de tegenaanval dus geen goals pakken tegen Real wordt absoluut geen makkelijke opdracht."

Glenn Bogaert

Champions League \\ PSG \\ Real Madrid
 
 
Reacties.