Thorgan Hazard over het pijnlijkste moment uit zijn carrière: "Het leek zo irreëel dat ik het in eerste instantie niet wilde geloven"

15 februari 2018 15:15

Thorgan Hazard heeft het al meermaals benadrukt: hij wil vooral zijn eigen naam maken en niet teren op die van zijn broer. Wel de 24-jarige aanvallende middenvelder is daar goed mee bezig. Alles gaat hem voor de wind, maar hij heeft ook al één heel moeilijk moment gekend in zijn jonge carrière.

"De dood van Junior Malanda is iets waar ik mee geworsteld heb. Ik was op stage in Turkije toen Filip Daems mij het nieuws kwam vertellen. Het leek zo irreëel dat ik het in eerste instantie niet wilde geloven. Ik dacht: hij zal wel terugkomen. Niet dus… Ik heb ook enkele ingewikkelde transferverhalen meegemaakt, waar ik nadien sterker ben uitgekomen", klinkt het in Sport/Voetbalmagazine.

De vinnige dribbelaar van Borussia Mönchengladbach moest ook ooit afrekenen met het etiket van dikkerdje, geen leuke bijnaam: "Dat was tijdens mijn periode bij Zulte Waregem. Ik was een paar kilo's verdikt. Nu valt het toch goed mee met mijn gewicht? Eden heeft ook niet het strakke lichaam van een atleet, maar hij heeft dat niet nodig. Bij hem zit alles in de benen. De keren dat we samen werden opgeroepen voor de Rode Duivels heb ik geprobeerd om hem in de gym te krijgen, maar het is zijn ding niet."

Glenn Bogaert

Bundesliga \\ Bor. Mönchengladbach
 
 
Reacties.