? Nu weten we het: dat deden Divock Origi en Romelu Lukaku met die rode tape

16 februari 2018 15:51

De Rode Duivels zijn bijna klaar voor het WK. De komende maanden gaan ze nog enkele oefenwedstrijden spelen om er helemaal klaar voor te zijn. En dat doen ze met een nieuwe campagne.

Een week geleden was er al een eerste teaser om een nieuwe campagne op te starten, nu blijkt het om méér dan een hashtag te gaan.

"#REDTOGETHER is veel meer dan een hashtag… De Belgische Voetbalbond wil meer dan ooit de verenigende kracht van het voetbal benadrukken", klinkt het bij de KBVB bij monde van persverantwoordelijke Pierre Cornez.

"Dankzij deze videoboodschap die officieel onze nieuwe campagne lanceert, worden niet alleen de Rode Duivels belicht, maar ook andere actoren die bij ons voetbal betrokken zijn: de Belgian Red Flames, de Beloften (U21), de nationale ploegen Futsal, de verschillende nationale jeugdploegen, de nationale G-teams, de Belgian Homeless Devils en Flames en onder meer ook onze stafs, supporters en commerciële partners.

"Het voetbal heeft de kracht iedereen te verenigen en zoals Romelu Lukaku het zegt op het einde van de spot: “WE ARE #REDTOGETHER”. Deze campagne zal uiteraard worden ingezet om onze Rode Duivels te promoten en te steunen met het oog op hun WK in Rusland, maar ze zal ook worden gebruikt in een breder kader en op langere termijn."

Aernout Van Lindt

België \\ België
 
 
Reacties.