Jancky Mathijssen houdt nog steeds rekening met verrassende PO1-kandidaat: In tegenstelling tot velen, geef ik hen niet helemaal op voor de top zes"

16 februari 2018 10:00

Met nog vier speeldagen te gaan is de strijd om play-off 1 razend spannend. Nog zes ploegen komen in aanmerking voor de resteren twee plaatsen, zo lijkt het.

STVV stond dit seizoen lange tijd in de top 6, maar lijkt de rol met 33 punten stilaan te moeten lossen. Het wagonnetje van de Truienaars hangt er nog net aan, maar concurrenten als KV Kortrijk en Standard zitten in een positievere flow.

"In tegenstelling tot velen, geef ik STVV nog niet helemaal op voor de top zes", kijkt Jacky Mathijssen in Het Belang van Limburg vooruit op het competitieslot. Ze hangen er nog steeds aan, maar de thuismatch tegen Anderlecht vanavond is nu wel die van de allerlaatste kans."

"Als de Kanaries kunnen winnen, is dat een statement naar de eigen fans toe en zetten ze de concurrentie die een dag later speelt onder druk. Dat kan allemaal meespelen. Het zou een stunt zijn natuurlijk, om tegen paars-wit te winnen. Maar ik geloof er zeker nog in."

Diederik Geypen

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ STVV
 
 
Reacties.