Pijnlijke timing van/voor Anderlecht: "Gelukkige verjaardag Olli" - ook TDSO steekt de draak: "Stop gewoon met shotten, de wags lachen me uit"

16 februari 2018 11:19

Olivier Deschacht en Hein Vanhaezebrouck, dat zal misschien niet meer goedkomen dit seizoen bij Anderlecht. De verdediger werd naar de B-kern gestuurd. En laat hij nu net jarig zijn ...

Olivier Deschacht mag vandaag zijn 37e verjaardag vieren, maar dat is er eentje in mineur. De ervaren rot van Anderlecht werd deze week namelijk naar de B-kern van paars-wit verwezen.

Anderlecht bedacht hem vandaag wél nog met een gelukkige verjaardag, maar deed dat ook met Diego Capel - ook jarig op 16 februari en al sinds augustus geen speler meer van Anderlecht.

Pittig detail: ook Hein Vanhaezebrouck is net vandaag jarig. De West-Vlaming wordt 54 jaar. Ondertussen stak ook Tegen de Sterren Op de draak met Deschacht.

Vriendin Annelien Coorevits (gespeeld door Clara Cleymans) deed een ontboezeming in de hut van Temptation Island: "Olivier, stop gewoon met shotten." (Het fragment vanaf 2.34 in onderstaande video - opgelet, het laden van de beelden kan even duren)

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ STVV
 
 
Reacties.