Lierse-aanvoerder trekt aan de (extra-sportieve) alarmbel: "Er moet iets veranderen"

17 februari 2018 21:22

Lierse moet zich na de 1-2 nederlaag tegen Roeselare opmaken voor een avontuur in play-off 2. Maar de club heeft natuurlijk ook nog de extra-sportieve (lees: financiële) problemen. Aanvoerder Frédéric Frans weet dat er iets moet veranderen.

Lierse had nog een mirakel nodig voor de tweede periodetitel, maar is na vrijdagavond zeker van play-off 2. "Het is niet leuk dat we weten waar we staan. We hadden nog graag die druk op Cercle gelegd" vertelt Frans. "Je weet nu sportief waar je voor staat en nu is het aan de club om orde op zaken te stellen. Er moet iets veranderen."

"Het is schandalig dat mensen durven zeggen dat we de matchen hebben weggegeven"

De extra-sportieve problemen slepen al een tijdje aan. Nemen de spelers dat mee op het veld? "Uiteindelijk is dat al een heel seizoen zo. Het is niet plezant, hé", vervolgt de Lierse-kapitein. "Het is schandalig dat mensen durven zeggen dat we de matchen hebben weggegeven. We hebben enorm geknokt in die 7 overwinningen op rij, maar toen waren het ook al heel moeilijke tijden."

"We hebben geknokt en dat zijn we altijd blijven doen. Maar natuurlijk is het niet leuk als je op je centen moet wachten. Dat is allemaal niet bevorderlijk voor de prestaties", aldus Frans.

Bart Ver Elst

2e klasse \\ Lierse SK \\ Roeselare
 
 
Reacties.