? 'Toverende' Nainggolan beslissend voor zegevierend AS Roma, Turkse revelatie laat zich nog maar eens opmerken met fantastische openingsgoal

17 februari 2018 17:55

AS Roma keert uit Udinese terug met de volle buit. De Romeinen gingen met 0-2 winnen op het veld van de nummer 10 van de Serie A. Rode Duivel Radja Nainggolan speelde een prima wedstrijd en tekende voor een assist.

Het was pas in de 70ste minuut dat het openingsdoelpunt viel, maar het lange wachten werd wel beloond met een fantastische treffer. Cengiz Ünder is een 20-jarige Turk, die de laatste weken grote sier maakt bij de Romeinse topclub. Met een kruisraket in de verste hoek bracht hij zijn team op voorsprong.

In de absolute slotfase was het een Rode Duivel die Roma meehielp de drie punten veilig te stellen. Met een subtiel balletje bediende hij Perroti, die de 0-2 naast thuisdoelman Alisson schoof.

Verder liet Nainggolan zich ook nog zien met een fantastische dribbel aan de zijlijn, ploegmaat El Sharaawy laat de wenkende kans liggen. Een stukje magie van 'Il Ninja', gezien Roberto Martinez?

In de stand springt AS Roma door de zege over Internazionale, dat zaterdagavond het nog opneemt tegen Genoa. Nummer twee, Juventus (62 punten) en leider Napoli (63 punten) zijn ver buiten schot.

{INSERT_RANKING}

Clint Vens

Serie A \\ Udinese \\ AS Roma
 
 
Reacties.