Glen De Boeck sluit gewaagde weddenschap af die alles en iedereen bij Club Brugge ongetwijfeld flink zal prikkelen

17 februari 2018 13:36

KV Kortrijk is nog steeds volop in de running voor play-off 1, bijzonder straf als je weet waar de club stond toen Glen De Boeck het roer bij 'De Kerels' in handen nam. De West-Vlamingen hebben wel nog een zwaar programma voor de boeg, maar dat schrikt de trainer niet af.

Kortrijk kijkt thuis nog Zulte Waregem en Charleroi in de ogen en moet nog op bezoek bij Lokeren en Club Brugge. Punten halen in Jan Breydel, dat is dit seizoen nog maar één ploeg gelukt. En toch heeft de 46-jarige De Boeck er een bijzonder goed oog in.

7 op 12

Straffer nog: de trainer van KVK sloot met Marc Degryse een weddenschap af met het oog op de bewuste derby tegen Club. "Hoeveel punten heb je nog nodig om play-off 1 te halen", vraagt de analist zich af in HLN. "7 op 12", aldus De Boeck. "Tja, op Club Brugge, de voorlaatste speeldag, zul je al niks halen."

Maar daar is Glen De Boeck niet zo zeker van: "Wie zegt dat? Wedden van wel?" Een uitdaging die Degryse, ex-speler van Club én Anderlecht, graag aangaat: "Ja, voor een fles champagne." Club Brugge is bij dezen dus gewaarschuwd!

Glenn Bogaert

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ KV Kortrijk
 
 
Reacties.