Marc Degryse ziet het niet meteen goed komen met landskampioen Anderlecht: "Ik heb slecht nieuws voor de fans: de bodem is niet bereikt"

17 februari 2018 11:19

Anderlecht begon vrijdagavond nog goed aan zijn wedstrijd tegen Sint-Truiden, maar na de rookbommetjes en de 1-0 op slag van rust herviel de landskampioen in de gekende slechte gewoontes.

De vraag is of de Belgische landskampioen na de 3 op 15 nog dieper kan wegzakken? Analist Marc Degryse heeft er geen goed oog in.

"Ik heb slecht nieuws voor de fans van Anderlecht. Ik geloof niet dat hiermee de bodem is bereikt", zegt Degryse in Het Laatste Nieuws. "Ik schreef het eergisteren al: deze ploeg zal de komende weken nóg dieper zinken. Dat voél je gewoon."

"Mensenlief, hoe kun je zo in het moeras zitten?"

Degryse haalt hiervoor enkele factoren aan die ook op Stayen zichtbaar waren. "Er is een ontstellend gebrek aan kwaliteit en leiderschap. Anderlecht komt gewoon niét tot kansen. De supporters gaan zich meer en meer roeren, binnenkort komt de machtswissel waardoor alle aandacht weer zal afgeleid worden... - mensenlief, hoe kun je zo in het moeras zitten?"

Diederik Geypen

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ STVV
 
 
Reacties.