? Ontketende Lukaku knalt zijn Man United met twee goals naar volgende ronde FA Cup

17 februari 2018 20:40

Wat een topprestatie weer van Romelu Lukaku. De trefzekere Rode Duivel legde er ook vanavond weer twee in het mandje voor Manchester United. Dit keer niet in de Premier League, wel in de FA Cup. De ploeg van José Mourinho mag zich opmaken voor de kwartfinales.

Huddersfield Town, de ploeg van bankzitter Laurent Depoitre, keek al na enkele minuten tegen een achterstand aan. Lukaku deed het op z'n gekende manier: op snelheid en kracht de diepte in, met een faire bodycheck zijn mannetje afhouden en vervolgens de bal in de korte hoek knallen. Droog de 0-1 op het bord.

Vlak voor de rust tekende artiest Juan Mata al voor de dubbele voorsprong, maar dat was buiten de videoref gerekend. Offside en dus géén 0-2, oordeel hieronder zelf maar. Het was slechts uitstel van executie want na nog geen tien minuten in de tweede helft mocht de onhoudbare Lukaku op z'n dooie eentje richting de thuisdoelman en de 24-jarige killer maakte het uiterst koelbloedig af. Boeken toe.