Hernan Losada bereikt magische grens: "Zou al mijn 100 goals inleveren voor winst in finale"

18 februari 2018 08:03

Mooi moment voor Hernan Losada in het 1-1 gelijkspel tegen Oud-Heverlee Leuven. De middenvelder van Beerschot Wilrijk scoorde de 100e goal in zijn rijkgevulde profcarrière. Al zou hij al die goals inleveren voor promotie naar 1A.

Losada krulde halverwege de tweede helft een bal mooi in de verste hoek. "Ik heb er inderdaad lang op moeten op wachten", lachte Losada na de wedstrijd. "Ik wil dit doelpunt opdragen aan mijn ouders. Ze zijn vandaag 40 jaar samen. De 100e goal is dus speciaal voor mijn moeder en vader."

"Ik wil dit doelpunt opdragen aan mijn ouders"

Een magisch moment voor de Argentijn, al ligt zijn focus vooral op de finalewedstrijden. "Het doet deugd om nog eens te scoren, maar ik zou al mijn 100 goals inwisselen om de finale te winnen. Geen enkel van die 100 doelpunten zal zo belangrijk zijn als een doelpunt voor promotie naar 1A. Hopelijk kunnen we ons doel binnen twee weken bereiken", klinkt het.

De Mannekes tankten alleszins wel vertrouwen met het oog op de finale tegen Cercle. "We hebben een totaal ander Beerschot Wilrijk gezien dan de laatste weken. Er was veel meer grinta en enthousiasme. Met een normale scheidsrechter moeten wij vandaag altijd winnen. Bijna elke beslissing was tegen ons. En bovendien had OHL nooit een penalty mogen krijgen. Hopelijk hebben we meer geluk in de finale."

Bart Ver Elst

2e klasse \\ OH Leuven \\ Beerschot
 
 
Reacties.