Vanzo heeft maar een minuut nodig om te scoren: "Bijna de perfecte terugkeer"

19 februari 2018 18:54

Van 30 oktober 2016 was het al geleden dat Floriano Vanzo nog speelde in eerste klasse. In Moeskroen maakte hij eindelijk zijn rentree en een minuut later bracht hij Waasland-Beveren zelfs op voorsprong.

Floriano Vanzo kan zijn emoties na de match moeilijk wegstoppen. "Bijna de perfecte terugkeer", zei hij. Bijna, want in de slotminuten maakte Moeskroen nog gelijk. "We hadden hier drie punten moeten pakken. Een bitter gevoel, want een goal incasseren op het einde is nooit plezant."

Dan komt hij terug op zijn invalbeurt. "Bij die goal flitste al miserie van het voorbije jaar door mijn hoofd. De blessure, het ongeluk, de offers die ik moest maken... Ik ben blij dat dat achter me ligt. Eindelijk terugkeren en zelfs scoren, dat is magnifiek."

"Ik had ervan gedroomd om de winning goal te maken. Dat is spijtig genoeg net niet gelukt. Ik vertrek hier dus met een dubbel gevoel: blij met de goal, teleurgesteld door het punt."

Waasland-Beveren schiet er niet veel mee op, maar blijft wel in de running op amper drie puntjes van play-off 1. Vanzo gelooft er alleszins nog in. "We zij nog niet uitgeschakeld. Het blijft een doel van deze ambitieuze groep en zijn coach. Als we onze laatste drie matchen winnen, zullen we wel zien," besloot hij.

Hermès Van Damme

Jupiler Pro League \\ Moeskroen \\ SK Beveren
 
 
Reacties.