Oh nee... Dembélé speelt middenvelden kapot en daarom vraagt verstrooide analist zich af: "Waarom speelt die niet voor Frankrijk?"

19 februari 2018 20:18

Mousa Dembélé zit in de vorm van zijn leven en in een jaar met een Wereldkampioenschap kan dat tellen. Maar voor welk land speelde die nu weer?

Joey Barton - u weet wel, het 'enfant terrible' van het Engelse voetbal - werkt tegenwoordig ook als analist, maar kan duidelijk nog wat oefening gebruiken. In een live radioprogramma van TalkSports ging het over de recente knalprestaties van Mousa Dembélé en daar ging Barton wel even de mist in.

Geen flauw benul

"Een speler van de bovenste plank. Hij valt niet vaak op met doelpunten, maar hij speelt zo'n belangrijke rol in de ploeg." Tot daar nog goed. "Is die eigenlijk nog geen international? Heeft Frankrijk hem nog niet opgeroepen?" Wat zeg je daar, Joey? "Ik zie niet in waarom die op het WK niet voor Frankrijk zou kunnen spelen."

Op aangeven van iemand achter de schermen viel zijn frank dan toch. "Oh ja, het is een Belg zeker? Tuurlijk, wat zeg ik nu allemaal... Er zijn tegenwoordig ook zoveel Dembélés", zei Barton nog. Toch maar iets beter voorbereiden voor de volgende show.

Yannick Lambrecht

Premier League \\ Tottenham \\ België
 
 
Reacties.