Sá Pinto speelde ook vóór de match al zottekesspel met journalist: "Wat moet ik uitleggen? Helemaal niks"

19 februari 2018 17:49

Ricardo Sá Pinto blijft een attractie op zich in onze vaderlandse voetbalcompetitie. Ook gisteren in Charleroi wist de trainer van Standard weer vakkundig de show te stelen en dat begon al voor de match toen hij zijn keuzes moest uitleggen.

Op de persconferentie na de match ging het er bijzonder geanimeerd aan toe - daar leest u HIER meer over - maar nog voor er op Mambourg één bal was geraakt, had de Portugese coach óók al een fraai toneelstukje opgevoerd. Ook dit keer met een arme journalist als slachtoffer. Die wilde natuurlijk ook maar wat graag weten waarom Mpoku en Orlando Sá niet in de basis stonden.

Eerst deed Sá Pinto gespeeld alsof hij de vraag niet goed gehoord had: "Wat moet ik uitleggen? Ik hoef dit helemaal niet uit te leggen, dat is jouw mening. Elke speler in mijn ploeg is belangrijk. Ik heb geen geblesseerden en beschik over 26 spelers waarvan ik er maar 18 mag selecteren. Van die 18 mogen er maar 11 aan een match beginnen en ik kan ook nog 3 keer wisselen. Het is eerder een strategische keuze", bleef de coach van de Rouches mysterieus.

Glenn Bogaert

Jupiler Pro League \\ Charleroi \\ Standard
 
 
Reacties.