Vanhaezebrouck, Coucke en Devroe een onmogelijk paars-wit huwelijk? Yves Vanderhaeghe geeft zijn mening

19 februari 2018 15:19

De machtsoverdracht bij Anderlecht is bijna een feit, binnenkort mogen Marc Coucke en Hein Vanhaezebrouck samenwerken. En daar komt in principe ook nog eens Luc Devroe bij. Her en der wordt gezegd dat de KVO-mannen niet al te tuk zijn op de huidige RSCA-coach, gaat dat wel werken die drie samen?

Yves Vanderhaeghe ziet echter geen problemen in dat toekomstige triumviraat: "Waarom zou dat geen goeie match kunnen zijn? Het zijn drie redelijk bekwame mensen als je ziet wat ze al opgebouwd hebben in het voetbal. Ik denk wel dat het belangrijk is dat er een goeie communciatie komt", klinkt het in 'Sports Late Night'.

De huidige coach van AA Gent had op dit moment ook T2 van paars-wit kunnen zijn, in dat geval zat hij nu mee in de 'shit': "Ik ben heel blij met mijn keuze omdat ik nog altijd hoofdcoach ben. Als je de kans krijgt om trainer te worden bij AA Gent dan moet je die met beide handen grijpen. Op dat moment waren er ook geen andere opties dus dat maakte de keuze voor mij heel erg makkelijk."



Glenn Bogaert

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ KAA Gent
 
 
Reacties.