Zo probeert Anderlecht hoofdjes van spelers leeg te krijgen, waar was Roger Vanden Stock?

19 februari 2018 10:00

Vijf matchen op rij niet gewonnen en dus moeten ze bij Anderlecht wel iets doen om de spelers uit hun mentale en sportieve dip te halen. Zo besliste de club om de groep afgelopen weekend vrij te geven. Nog een opvallend feit: afgelopen vrijdag was er op Stayen geen sprake van Roger Vanden Stock.

Geen uitlooptraining op zaterdag bij Anderlecht, die stond aanvankelijk nochtans gepland. Wél een volledig weekend om de hoofdjes leeg te maken na een alweer dramatische nederlaag. Het zal de spelers deugd doen. Dit keer dus ook geen donderpreek van de trainer of manager, zo weet Het Nieuwsblad.

En hoe zit het met de aftredende voorzitter? Roger Vanden Stock was afgelopen vrijdag tegen STVV in geen velden of wegen te bekennen. Vreemd gezien het feit dat het officieel zijn laatste match was in zijn voorname functie.

Zondag tegen Moeskroen wacht immers al de blijde intrede van ene Marc Coucke. Waar zat de huidige sterke man van RSCA dan? Op (krokus)vakantie blijkbaar, samen met zijn familie. Quality time spenderen, heet dat dan.

Glenn Bogaert

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
Reacties.