Serieuze opdoffer: Anderlecht dreigt een van zijn grootste talenten kwijt te spelen na opvallende wending

20 februari 2018 07:33

Twee maanden geleden raakte bekend dat Real Madrid en FC Barcelona kwamen aankloppen voor Elio Matazo, een toptalent van RSC Anderlecht. Twee extra Europese grootmachten in het rijtje geïnteresseerde clubs, met verder Borussia Dortmund, Schalke 04, RB Leipzig, Manchester City en Manchester United.

Op 15 februari werd Matazo 16 en schotelde Anderlecht hem een eerste profcontract voor. De youngster besloot met zijn entourage niet op het aanbod van de Brusselaars in te gaan, aldus La Dernière Heure.

Matazo is een polyvalente middenvelder die zowel op de 6 als op de 8 kan spelen. Indien hij na dit seizoen andere oorden opzoekt zonder contract, kan paars-wit enkel op een opleidingsvergoeding rekenen.

Tal van Europese topclubs hebben de technisch begaafde middenvelder in het vizier. Manchester United legde via de familie van aanvaller Romelu Lukaku al contact met de entourage van Matazo.

Manuel Gonzalez

Jupiler Pro League \\ La Liga \\ Champions League \\ Anderlecht \\ Manchester United \\ Chelsea \\ Barcelona \\ Sevilla \\ Real Madrid \\ CD Leganés
 
 
Reacties.