Ex-ploegmaat die nu hoge ogen gooit bij play-off 1-kandidaat is formeel: "Ik heb nooit problemen gezien met Deschacht"

20 februari 2018 06:36

Olivier Deschacht die in de B-kern van Anderlecht zit, het zorgt toch voor gefronste wenkbrauwen bij Thomas Kaminski. De ex-doelman van paars-wit die momenteel ballen en punten pakt, heeft nooit problemen gehad met of gezien bij het verbannen 37-jarige clubmonument.

"Ik was toch wel verrast omdat 'Oli' een aanjager is en zich altijd 200% geeft. Ik weet natuurlijk niet precies wat er gebeurd is. Ik heb het nooit meegemaakt dat hij negatief deed. Op sommige momenten zei hij wel gewoon waar het op stond en dat deed hij naar iedere speler toe. Dat moet ook kunnen, vind ik. Iedereen moet daarvoor openstaan. Ik heb in ieder geval nooit problemen gezien met Deschacht", stelt het betrouwbare sluitstuk van KVK in de HLN-voetbalwebcast VISTA!

Elders aan de slag?

Analist Wim De Coninck stelt op zijn beurt dat de voetbalcarrière van de linksback/centrale verdediger nog niet noodzakelijk voorbij hoeft te zijn: "Bij Anderlecht zal het wel gedaan zijn, maar er zullen nog wel ploegen interesse hebben. Zulte Waregem was voor het seizoen heel geïnteresseerd en wilde hem een contract voor 2 à 3 seizoenen geven. Hij moet wel spelen gezien zijn karakter. Al is het wel dankzij die winnaarsmentaliteit dat hij uiteindelijk zo ver is geraakt."

Glenn Bogaert

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
Reacties.