Grote vraagtekens bij RSCA-speler: "Twijfel eraan of hij specifieke mentaliteit heeft die nodig is bij Anderlecht" en "Hij moet stouter zijn en dringend verantwoordelijkheid nemen"

20 februari 2018 11:58

Toch een beetje hoop voor Anderlecht, dat zondag tegen Moeskroen weer kan rekenen op Sven Kums en Adrien Trebel. Alleen is het maar zeer de vraag of eerstgenoemde paars-wit op sleeptouw kan nemen. Walter Baseggio, ex-middenvelder en draaischijf van RSCA, is voorlopig niet onder de indruk.

De ex-Gouden Schoen beleeft een moeilijk seizoen en dat terwijl hij afgelopen zomer toch met veel tromgeroffel werd binnengehaald. Hij moest en zou de nieuwe patron worden ter vervanging van Youri Tielemans. Gezien zijn verleden een realistische verwachting want bij Gent speelde hij - ook Europees - de pannen van het dak.

Analist Baseggio (39) is niet bijster enthousiast over de prestaties van Kums: "Ik had er meer van verwacht, hij ontgoochelt. Ik heb nog met hem gespeeld toen hij jong was. Hij had het talent, maar betwijfel of hij de specifieke mentaliteit heeft die nodig is om bij Anderlecht te spelen. Het is AA Gent niet hé. Sven moet stouter zijn en dringend zijn verantwoordelijkheid nemen", klinkt het in HLN.

Glenn Bogaert

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
Reacties.