Moet Club Brugge zijn keepersprobleem oplossen met uitblinker in de Jupiler Pro League? "Dan kan hij zonder problemen naar een topclub"

20 februari 2018 08:57

Club Brugge dendert door de competitie, maar een betrouwbaar sluitstuk kan blauw-zwart nog wel gebruiken. Kenneth Vermeer is al de vijfde doelman die dit seizoen het doel bewaakt.

Misschien moet Club tijdens de zomer zijn blik richten op een sterkhouder uit de Jupiler Pro League. Thomas Kaminski keept een ijzersterk seizoen bij KV Kortrijk. En ook Colin Coosemans bevestigt na een uitstekend jaar 2016/2017.

In Extra Time brak voormalig KV Mechelen-coach Yannick Ferrera een lans voor Coosemans. "De ploeg diet het niet zo goed als vorig seizoen en de verdediging is niet zo sterk, maar hij doet het heel goed."

Goed met de voet

"Colin is ook iemand die met de voet alles kan. Alleen moet hij nog wat geconcentreerder zijn op specifieke momenten. Dan kan hij zonder problemen naar een topclub gaan."

De 25-jarige Coosemans is een jeugdproduct van Club Brugge. In 2013 lieten de West-Vlamingen hem definitief naar W-Beveren gaan.

Diederik Geypen

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.