De reden voor zijn tot nog toe teleurstellende prestaties? Toptransfer Anderlecht sukkelt met aanslepende blessure

21 februari 2018 09:00

Tot nog toe heeft hij de hooggespannen verwachtingen nog niet echt kunnen inlossen, maar Sven Kums kan wel een excuus inroepen. Blijkbaar sukkelt de gewezen Gouden Schoen met een aanslepende blessure.

De 29-jarige strateeg op het middenveld verscheen gisteren niet op het trainingsveld, maar zou in principe wel speelklaar geraken voor de match tegen Moeskroen van zondag. Wat is er precies aan de hand met Kums? Volgens Het Nieuwsblad kampt de ex-speler van KV Kortrijk en AA Gent met chronische pijn.

Het zou in ieder geval perfect verklaren waarom de spelverdeler van paars-wit tot nog toe niet zijn beste niveau heeft gehaald in het Astridpark. De kans bestaat dat Kums dit seizoen geen 100% meer zal zijn én is er ook sprake van een risico naar de toekomst toe.

Opvallend: de speler zelf bijt op de tanden en wil geen excuses inroepen. De entourage van Kums wil zelfs niet kwijt om welke blessure het precies gaat. De reden? Men wil vermijden dat tegenstanders hem net op die plek stevig zouden aanpakken.

Glenn Bogaert

Anderlecht
 
 
Reacties.