Ploegmaat onthult waarom trefzekere Teddy Chevalier niet met fameuze Gouden Stier wil spelen

21 februari 2018 08:00

Er is de laatste tijd geen houden aan Teddy Chevalier. Het 30-jarige woelwater van KV Kortrijk heeft al 15 bolletjes op zijn doelpuntentelraam staan en is niet van plan om te stoppen. Maar die Gouden Stier? Neen, daar moet hij niks van weten. Maar waarom eigenlijk? Een ploegmaat vertelt het.

Thomas Kaminski weet waarom de publiekslieveling van 'De Kerels' niet met het speciale shirt van de topschutter wil spelen: "Hij zegt dat hij de Gouden Stier niet wil omdat hij al zijn goals al gescoord heeft zonder de stier op zijn rug. Noem het gerust een vorm van bijgeloof, maar ik denk dat elke speler die in de buurt komt van zoiets wel dat eergevoel heeft om ermee te spelen. Hij zegt misschien van niet, maar iedere speler wil dat kunnen bereiken", klinkt het in de HLN-voetbalwebcast VISTA!

De doelman van KVK, die zelf ook een belangrijk aandeel heeft in het succes van zijn team, is vol lof over sluipschutter Chevalier: "Het is en blijft een goeie speler, een echte killer ook. Hij vormt vooraan een goed duo met Jérémy Perbet. Dat zijn jongens die weten hoe ze een goal moeten maken hé."

Glenn Bogaert

Jupiler Pro League \\ KV Kortrijk
 
 
Reacties.